Zeilen in Schotland

Ontdek de Perfecte Zeilvakantie met Schipper

Unieke Boten, Onvergetelijke Avonturen

Welkom aan boord bij De Nederlandse Vloot, waar avontuur en ontdekking hand in hand gaan op de majestueuze wateren van Schotland en verder. Met onze drie unieke boten - de Cherokee, Steady en The Flying Dutchman - bieden we een scala aan spannende zeilreizen en avonturen die aansluiten bij jouw passie en interesse.

De Cherokee: Bavaria 50

Stap aan boord van de Cherokee. De Bavaria 50 is een scherp jacht dat zeer goed is uitgerust. Met maximaal 8 personen krijg je de mogelijkheid om zelf te leren zeilen. Jouke, onze schipper, is namelijk tevens zeilinstructeur. Hij kent Schotland als zijn broekzak.

De Steady: Ruimte en Comfort

Of kies voor de Steady, een iets groter schip. Zij is een stalen tweemaster met vier tweepersoonscabines. Er is een zee aan ruimte waar je je al snel thuis voelt. Met de Steady ben je verzekerd van comfort en avontuur. De schippers Marielle en Jan-Willem zijn tevens wandelaars. Er is op hun reizen vaak een dagdeel ingepland om te kunnen wandelen onder enthousiaste begeleiding van Marielle en Jan-Willem als gids.

The Flying Dutchman: Historische Pracht

Ervaar de grootsheid van The Flying Dutchman, een prachtig gerestaureerde tweemaster uit 1903. Met plaats voor maximaal 20 personen, biedt dit historische schip een unieke zeilervaring die je terugbrengt in de tijd.

Ontdek Jouw Avontuur

Of je nu kiest voor een reis door het Caledonian Canal, een verkenningstocht van de Hebriden-eilanden, of de spanning van een oversteekavontuur, elke reis met De Nederlandse Vloot biedt zijn eigen unieke ervaring. Laat je betoveren door de schoonheid van de Schotse natuur terwijl je over glinsterende wateren en kronkelende kanalen vaart.

Meer dan zeilen alleen

Bij De Nederlandse Vloot gaat het niet alleen om zeilen. Tijdens je reis krijg je ook de kans om te wandelen in de adembenemende Schotse natuur, whisky te proeven in lokale distilleerderijen en te genieten van traditionele Schotse muziek in de gezellige pubs aan de kust.

Ervaren Schippers en Gastvrijheid

Onze ervaren schippers staan klaar om je te begeleiden en te zorgen voor een veilige en plezierige zeilervaring. Met hun kennis van de wateren en liefde voor natuur en avontuur, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Boek Jouw Onvergetelijke Zeilervaring

Stap aan boord bij De Nederlandse Vloot en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten. Of je nu een ervaren zeiler bent of voor het eerst de zee op gaat, onze zeilreizen bieden voor elk wat wils. Boek vandaag nog jouw zeilavontuur en laat de magie van Schotland je betoveren.

Zeilvakantie Amsterdam Inverness

periode:
20 maart 2024 t/m
28 maart 2024
prijs:
Vanaf €1095,- per persoon
beschikbaarheid:
20 plaatsen
route:
Van Amsterdam
naar Inverness

Zeiltocht van Ierland naar de Schotse Hebriden 2024

periode:
8 mei 2024 t/m
15 mei 2024
prijs:
€ 1725,- p.p. vol pension aan boord
beschikbaarheid:
8 plaatsen
route:
Van Belfast
naar Oban

Zeilen met Pinksteren 2024

periode:
17 mei 2024 t/m
20 mei 2024
prijs:
€ 850,- p.p. vol pension aan boord
beschikbaarheid:
8 plaatsen
route:
Van Oban
naar Oban

Zeilen & Wandelen op The Small Isles 2024

periode:
25 mei 2024 t/m
3 juni 2024
prijs:
€ 2125,- p.p. vol pension aan boord
beschikbaarheid:
8 plaatsen
route:
Van Oban
naar Oban