Zeilvakantie met je gezin

Zeilvakantie met je gezin

Een vakantie met je gezin om nooit te vergeten boek je bij De Nederlandse Vloot!

Ga op zeilvakantie met je gezin. Of je nu een bijzondere mijlpaal zoals je 25-jarig huwelijk wilt vieren of gewoon quality time wilt doorbrengen met je kinderen, een catamaranvakantie is de ideale keuze voor gezinnen. Een catamaran biedt het perfecte zeilavontuur voor gezinnen, met een uniek ontwerp dat zorgt voor stabiliteit en comfort, zelfs voor de jongste avonturiers aan boord.

Het fijne aan een catamaran is dat hij niet of nauwelijks scheef gaat en dat draagt bij aan het comfort. Er is ook tijdens het zeilen veel ruimte om je te bewegen over het schip, hierdoor is het vrij eenvoudig even rust te zoeken en heerlijk te mijmeren. Je kunt ook voor in het net gaan liggen dat tussen de twee drijvers is gespannen. Het kan gebeuren dat de dolfijnen onder je door zwemmen en dan voel je je helemaal verbonden met de zee.

Omdat de slaapcabines zich in de uiterste punten van de drijvers bevinden is optimale privacy gegarandeerd.

Een “dinghy” met buitenboordmotor is aanwezig om naar de wal te gaan als het schip voor anker ligt.

Bij De Nederlandse Vloot begrijpen we het belang van een gezinsvriendelijke zeilervaring. Daarom bieden we twee fantastische catamarans aan die perfect geschikt zijn als zeilvakantie met je gezin.

Waldemar's Catamaran Avontuur van Griekenland naar de Canarische Eilanden

Een van onze catamarans maakt een opmerkelijke zeilreis van Griekenland naar de Canarische Eilanden onder de deskundige leiding van Waldemar, de oprichter van De Nederlandse Vloot. Als je verschillende trajecten achterelkaar boekt kan je de tussenliggende dagen GRATIS AAN BOORD VERBLIJVEN. (onkosten zoals bv havengelden etc worden uiteraard wel gedeeld). Deze epische reis voert je langs enkele van de meest adembenemende locaties in de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan. Tijdens deze reis verken je de Griekse eilanden, de kust van Italië, Sardinië, Spanje, Ibiza, Mallorca, Gibraltar, Madeira en uiteindelijk de Canarische Eilanden. Een reis vol avontuur en ontdekkingen voor het hele gezin.

Ger en Inge's Catamaran Avontuur in Griekenland

Onze tweede catamaran zeilt in het prachtige Griekse gebied rondom Samos en Kos en in de Saronische Golf onder begeleiding van Ger en Inge. Dit gepassioneerde echtpaar zijn echte Griekenland liefhebbers en hebben hun passie om met gasten te zeilen tot werkelijkheid gemaakt. Ze zorgen ervoor dat je gezin een onvergetelijke tijd zal hebben terwijl je de Griekse eilanden verkent.

Rene's Luxe Zeiljacht in Griekenland

Naast onze catamarans bieden we ook de mogelijkheid om met Rene mee te zeilen op zijn luxe en ruime zeiljacht, de Beneteau 523 Clipper. Rene, een voormalig horeca-expert, weet altijd een gezellige sfeer te creëren aan boord. Zijn jacht opereert in hetzelfde prachtige gebied van Griekenland en biedt een luxe zeilervaring voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en stijl.

Zeilen met het Gezin: Lisa en Martin op de Marin

Lisa en Martin heten je van harte welkom aan boord van de Marin, waar ze als schippers klaarstaan voor onvergetelijke zeilreizen met jouw gezin. Deze twee zeer toegankelijke en flexibele zeilers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt op hun prachtige zeilboot. Of je nu ervaren bent in zeilen of net begint, Lisa en Martin zijn er om ervoor te zorgen dat je zeilavontuur met je gezin een geweldige en zorgeloze ervaring wordt. Stap aan boord en ontdek de magie van zeilen met Lisa en Martin op de Marin!

Bij De Nederlandse Vloot staat jouw gezinsavontuur centraal. We streven ernaar om je gezin de ultieme zeilervaring te bieden, waarbij je niet alleen de prachtige bestemmingen ontdekt, maar ook de opwinding van het zeilen zelf ervaart. Onze ervaren schippers kennen de zeilgebieden als hun broekzak en zorgen voor een veilige en plezierige reis, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde zeiler.

Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar voor een onvergetelijke gezinsvakantie die je leven lang zal bijblijven. Bij De Nederlandse Vloot wachten avontuur en ontdekking op jou en je gezin.

Ontdek Onze Adembenemende Bestemmingen

Nu we je hebben geïnspireerd om aan boord te gaan van jouw volgende gezinsavontuur, laten we je enkele van onze meest opwindende bestemmingen zien:

Griekenland - Zeilen in het Land van de Goden

Griekenland, met zijn meer dan 3000 eilanden, is een fantastisch zeilgebied met een ongeëvenaarde variëteit aan bestemmingen. Elk eiland heeft zijn eigen charme en schoonheid, en de vriendelijke Griekse bevolking heet je van harte welkom.

Bij De Nederlandse Vloot hebben we vier fantastische schepen die in Griekenland varen. Allereerst hebben we de catamaran van Waldemar, de oprichter van "De Nederlandse Vloot". Daarnaast hebben Ger en Inge zich bij ons aangesloten met hun catamaran, en vanaf 2024 zal ook Rene met zijn Beneteau 523 Clipper in Griekenland zeilen. Ook is de nieuwste telg van de vloot de Comedia een interessante keuze omdat zij tegen een meerprijs duik apparatuur aan boord hebben.

Spitsbergen en Antarctica - Ontdek de Magische poolgebieden

Spitsbergen, gelegen in het adembenemende Noorwegen met zijn Noorderlicht, is een bestemming die bovenaan de bucketlist van avonturiers staat. Deze bijzondere plek biedt een onvergetelijke ervaring die je nergens anders ter wereld zult vinden.

Onze schepen, waaronder het "Noorderlicht" en "De Meander nemen je mee op een epische reis tussen de majestueuze ijsbergen door en de ongerepte wildernis van Spitsbergen.

De Tecla neemt je mee naar Antarctica, de Canarische eilanden, IJsland en Groenland. Met de Tilvera ga je op ontdekkingsreis naar Spitsbergen, Groenland en IJsland.

 

Canarische Eilanden - Zeilen onder de Zon

De Canarische Eilanden, gelegen voor de noordwestkust van Afrika, zijn een paradijs voor zeilers. Op de Canarische eilanden hebben we twee boten varen. De catamaran van Waldemar en de Liberty-C van Cynthia. Met aangename temperaturen het hele jaar door en een gevarieerd landschap bieden deze eilanden de perfecte omstandigheden voor een ontspannen gezinsvakantie.

Schotland - Natuur en Cultuur in Perfecte Harmonie

Schotland staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke culturele erfgoed. Onze schippers in Schotland zijn ware natuurliefhebbers en bieden je de kans om te wandelen, te genieten van Schotse whisky en muziek, en het beste van dit betoverende land te ervaren.

Cariben - Zeilen naar het Paradijs

De Cariben zijn synoniem met witte zandstranden, kristalheldere wateren en een relaxte eilandsfeer. Laat je meeslepen door de exotische charme van deze tropische bestemmingen en verken de Cariben aan boord van onze schepen.

Noorwegen - Fjorden en Natuurpracht

Noorwegen staat bekend om zijn majestueuze fjorden en adembenemende landschappen. Verken de betoverende eilanden en kusten van Noorwegen tijdens een gezinsvakantie die je dichter bij de natuur brengt dan ooit tevoren.

Ontdek Meer, Ervaar Meer

Of je nu kiest voor Griekenland, Spitsbergen, de Canarische Eilanden, Schotland, Noorwegen, de Cariben of een van onze andere prachtige bestemmingen, we beloven je een avontuur dat je nooit zult vergeten. Bij De Nederlandse Vloot zijn we gepassioneerd door zeilen en avontuur. We streven ernaar om jou en je gezin de ultieme gezinsvakantie te bieden, waarbij je niet alleen de prachtige bestemmingen ontdekt, maar ook de opwinding van het zeilen zelf ervaart.

Zeilvakantie met je gezin

Kies voor avontuur, kies voor De Nederlandse Vloot. Bekijk onze bestemmingen en schepen, kies de reis die het beste bij jouw gezin past, en boek vandaag nog je zeilavontuur.

De wereld ligt aan je voeten, klaar om ontdekt te worden.

Welkom aan boord voor een gezinsvakantie die je voor altijd zult koesteren!

Weektocht

DNV7010
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 4250 voor het gehele schip

Midweek 1

DNV7011
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 3200 voor het gehele schip

Midweek 2

DNV7012
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 3200 voor het gehele schip

Midweek 3

DNV7013
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 2975 voor het gehele schip

Midweek 4

DNV7014
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 2975 voor het gehele schip

3 dagen / 2 nachten

DNV7015
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 2850 voor het gehele schip

Weekend 1

DNV7016
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 2750 voor het gehele schip

Weekend 2

DNV7017
Van Enkhuizen
naar Enkhuizen
Max. 12 plaatsen
€ 3150 voor het gehele schip