Zeilen in Noord Europa

Verken het Betoverende Noord-Europa met De Nederlandse Vloot

Welkom aan boord van De Nederlandse Vloot, waar avontuur, ontdekking en onvergetelijke momenten op zee samenkomen. Als je droomt van het verkennen van de prachtige kusten en wateren van Noord-Europa, dan is dit jouw kans. Met een vloot van tien indrukwekkende schepen nemen we je mee op een reis door de betoverende landen van Schotland, Noorwegen, Spitsbergen, IJsland, Denemarken, Nederland en Duitsland. Laat je betoveren door het noorden en ontdek de magie van deze diverse regio's.

Zeilvakantie Oostzee op de Stella Maris

Schotland - Een Mystieke Reis naar het Land van Kliffen en Kastelen

Onze reizen door Schotland, aan boord van schepen zoals de Cherokee, de Steady en de Flying Dutchman, nemen je mee naar een wereld vol mystiek en natuurpracht. Terwijl je langs de Schotse Hooglanden vaart, zullen majestueuze kliffen en oude kastelen je betoveren. Ontdek de adembenemende Hebriden en Orkney-eilanden, waar de Schotse cultuur tot leven komt.

Noorwegen - Verken de Fjorden en Natuurlijke Wonderen

Noorwegen staat bekend om zijn majestueuze fjorden en adembenemende landschappen. Aan boord van de Noorderlicht, Tilvera, Meander, en de Cherokee kun je de betoverende eilanden en kusten van Noorwegen verkennen. Breng een bezoek aan de Lofoten of Wandel langs kliffen, bewonder watervallen en geniet van de serene baaien. Noorwegen biedt een overvloed aan natuurschoon en avontuur.

Spitsbergen - Het Magische Noordpoolgebied

Voor de meest avontuurlijke zielen onder ons is Spitsbergen, gelegen in het adembenemende Noorwegen, een bestemming die bovenaan de bucketlist staat. Aan boord van de Tilvera, de Noorderlicht en de Meander, verken je het magische Noordpoolgebied met majestueuze ijsbergen en ongerepte wildernis. De eindeloze zomerdagen, het noorderlicht en de rijke fauna maken deze bestemming werkelijk magisch.

IJsland - Het Land van Vuur en IJs

IJsland, een land van extremen met zijn vulkanen, geisers en gletsjers, biedt een avontuur dat je nooit zult vergeten. Met de Tilvera kun je de prachtige fjorden, kleurrijke dorpjes en geothermische wonderen van IJsland verkennen. De adembenemende landschappen en warmwaterbronnen bieden een betoverende ervaring.

Denemarken - Charmante Havensteden en Historische Kastelen

Denemarken verwelkomt je met zijn charmante havensteden en historische kastelen. Aan boord van de Iris en de Stella Maris kun je de kustlijn van Denemarken verkennen, pittoreske dorpjes bezoeken en genieten van de Deense gastvrijheid. Denemarken onthult zijn culturele schatten aan de reizigers.

Nederland - met De Logger De Hoop en Pelikaan

In Nederland varen de logger De Hoop en De Pelikaan. Nederland met zijn charmante havensteden en windmolens.

Duitsland - Oostzee Avonturen met Stella Maris

In Duitsland, ligt de Stella Maris klaar voor een avontuurlijke verkenning van de Oostzee. Zeil langs de kusten van Duitsland, Denemarken, Zweden en Nederland, en geniet van de diversiteit van deze regio. Oude steden, schilderachtige eilanden en bruisende havens wachten op ontdekking.

Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of voor het eerst de zee op gaat, De Nederlandse Vloot biedt avonturen op maat voor iedereen. Onze ervaren schippers kennen de wateren als hun broekzak en zorgen voor maximale veiligheid aan boord. Je kunt actief deelnemen aan het zeilen of gewoon ontspannen en genieten van het uitzicht.

Stap aan boord van De Nederlandse Vloot.