De Nederlandse Vloot

Wie we zijn

Wie we zijn. De Nederlandse Vloot is opgericht door Waldemar de Vries. Ik ben zelf schipper en weet waar een schipper en passagiers behoefte aan hebben. Ik geloof erin dat men samen sterker staat en ben daarom het platform De Nederlandse Vloot gestart waar professionele schippers hun reizen op kunnen aanbieden. Professionaliteit vind ik belangrijk en daarom maak ik onderdeel uit van de Belangenvereniging Beroeps Zeilvaart (BBZ) te Enkhuizen.

Alle schippers en schepen voldoen aan de geldende veiligheid eisen en zijn degelijk verzekerd voor het varen met passagiers. Vanzelfsprekend beschikken de schippers over de juiste opleidingen en ervaring om de reizen veilig en verantwoord uit te voeren.

Ik verwelkom je graag aan boord op een van onze schepen voor een onvergetelijke zeilvakantie.

Namens De Nederlandse Vloot,

Waldemar de Vries,
schipper van de Catamaran en oprichter van denederlandsevloot.nl.