Ontdek de magie van zeilvakanties!

Een zeilvakantie is de perfecte manier om een land vanaf de wateren te verkennen, met het voordeel dat het startpunt vaak hetzelfde is als het eindpunt. Tijdens je zeilvakantie wordt je begeleid door een ervaren schipper die het gebied als zijn broekzak kent en de meest betoverende plekjes weet om van jouw vakantie een groot succes te maken. De schipper is flexibel en kan de zeilvakantie aanpassen aan jouw persoonlijke wensen, zodat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Ervaar ook bijzondere zeilvakanties naar unieke bestemmingen, zoals het adembenemende Spitsbergen. Deze reizen worden vaak geboekt door stellen en individuele avonturiers, en een bezoek aan Spitsbergen staat absoluut op je bucketlist. Of kies voor een zeilvakantie naar Schotland, een bijzondere bestemming waar onze schippers echte natuurliefhebbers zijn. Hier kun je wandelen, genieten van Schotse whisky en muziek, en de schoonheid van het land ervaren.

Bij De Nederlandse Vloot hebben we een scala aan zeilvakanties met gepassioneerde schippers op diverse bestemmingen, waaronder de Canarische eilanden met Cynthia en haar Liberty-c, de Kaapverdische eilanden met Martin en Liza, en de betoverende Oostzee met verschillende beschikbare schepen. Verwonder jezelf over de prachtige natuur en rijke cultuur, van de Duitse Waddeneilanden tot het schilderachtige Denemarken.

Boek nu je zeilvakantie en ontdek de wereld.