Zeilvakantie met schipper Middellandse Zee

Zeilvakantie met schipper Middellandse Zee

Ontdek de Perfecte Zeilvakantie met Schipper

Zeilvakantie met schipper Middellandse Zee, Griekenland, Italië en Spanje tot aan Gibraltar met schipper. Kijk hier voor het aanbod.

Welkom bij onze adembenemende zeilreizen in de schitterende Middellandse Zee. Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of gewoon op zoek bent naar een unieke ervaring op het water, onze gevarieerde vloot van zeilboten staat klaar om je mee te nemen op een reis vol avontuur en ontdekking.

We hebben maar liefst vier boten die varen op verschillende gebieden in de Middellandse zee.

Vaar van Sounio naar Corfu met Waldemar's Catamaran

Waldemar's catamaran neemt je mee op een onvergetelijke reis van Sounio naar Corfu in vijf spannende etappes. Onderweg verken je enkele van de meest betoverende plekken in de Middellandse Zee, waaronder Sounio, Kalamata, Zakynthos, Lefkas en Corfu. Vervolgens vaart Waldemar door met zijn Catamaran via Sicilië en de Stromboli vulkaan naar Sardinië, Menorca, Mallorca, Ibiza en dan langs de zuidkust van Spanje naar Gibraltar. Dan gaat Waldemar met zijn catamaran de Middellandse zee verlaten en steekt hij over naar Madeira om met oud en nieuw te eindigen op de Canarische eilanden. Elke bestemming biedt zijn eigen unieke charme en schoonheid. Geniet van de vrijheid van het zeilen terwijl je van de ene prachtige locatie naar de andere vaart.

Als je verschillende etappes achter elkaar boekt kan je de tussenliggende dagen GRATIS AAN BOORD VERBLIJVEN!

Ontspan op Ger en Inge's Catamaran

Ger en Inge bieden een ontspannen zeilervaring aan boord van hun catamaran. Ze verkennen de eilanden rond Kos en Samos, waaronder Fourni, Ikaria, Patmos, Arki, Kalymnos, Leros en nog veel meer. Halverwege het seizoen verplaatsen ze hun reizen naar de betoverende Saronische Golf, waar je kunt genieten van de prachtige Griekse eilanden en de warme mediterrane sfeer.

Ontdek de Egeïsche Zee met Rene's Beneteau 523 Clipper

Rene's Beneteau 523 Clipper staat de hele zomer tot je beschikking om de adembenemende Egeïsche Zee te verkennen. Vaar langs betoverende eilanden zoals Kos en Samos en ontdek de verborgen juweeltjes van deze regio, waaronder Fourni, Ikaria, Patmos, Arki, Kalymnos, Leros, Tilos, Symi en nog veel meer. Met Rene als ervaren schipper kun je genieten van de warme gastvrijheid van de lokale bevolking en proeven van heerlijke mediterrane gerechten terwijl je de prachtige eilanden verkent.

Onderneem een Avontuurlijke Tocht met de Undercover van Marco en Jolanda

Marco en Jolanda nodigen je uit om mee te varen op hun Jeanneau Sun Oddeysey 449, de Undercover, voor een avontuurlijke reis van Sicilië naar Gibraltar. Deze reis wordt opgedeeld in etappes en omvat stops op betoverende locaties zoals Sardinië, Menorca, Mallorca, Alicante, Almeria, Malaga en uiteindelijk Gibraltar. Deze zeiltocht, die loopt van 30 maart tot 1 juni, biedt je de kans om enkele van de meest prachtige plekken aan de Middellandse Zeekust te verkennen en onderweg te genieten van het zeilen. Vanaf 22 juni zetten zij hun reis voort van Gibraltar naar de Kanaal eilanden waar zij uiteindelijk 24 augustus aankomen.

Vaar mee met de Comedia,

Steffen en Marcel met hun alleraardigste trouwe viervoeter Paul zorgen er voor dat je een onvergetelijke vakantie zult beleven.

Eigenlijk passen ze niet onder het kopje “De Nederlandse Vloot” omdat ze Duits zijn. Ondanks dat, willen wij ze jullie niet onthouden want wij kennen zij al jaren.

Zij bieden luxe all inclusief reizen aan en het is mogelijk een extra pakket bij te boeken met onbeperkt gebruik van hun uitgebreide duik uitrusting en nog allerhande andere extra’s.

Alle reizen worden op maat gemaakt.

Zeilvakantie met schipper Middellandse Zee, kies je perfecte zeilavontuur

Of je nu kiest voor de catamaran van Waldemar, de Beneteau 523 Clipper van Rene, de Undercover van Marco en Jolanda, de catamaran van Ger en Inge of de Comedia van Steffen en Marcel, je kunt er zeker van zijn dat je een onvergetelijke zeilervaring zult beleven. Onze ervaren schippers staan ​​klaar om je te begeleiden terwijl je de prachtige Middellandse Zee verkent, vol onvergetelijke momenten

Stap aan boord en laat je betoveren door de magie van het zeilen in de Middellandse Zee. Boek vandaag nog jouw zeilreis en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Zeilvakantie in Sardinie 1

30 mrt 2024 t/m
6 apr 2024
DNV14017
7 dagen
Max. 4 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilvakantie in Sardinie 2

6 apr 2024 t/m
13 apr 2024
DNV14018
7 dagen
Max. 4 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilvakantie met schipper in Griekenland met de Comedia

13 apr 2024 t/m
8 nov 2024
DNV11001
7 dagen
Max. 4 plaatsen
vanaf €1200,-

Zeilvakantie in Menorca en Mallorca 1

20 apr 2024 t/m
27 apr 2024
DNV14019
7 dagen
Max. 4 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilvakantie in Menorca en Mallorca 2

27 apr 2024 t/m
4 mei 2024
DNV14020
7 dagen
Max. 4 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilvakantie West Spanje Alicante

4 mei 2024 t/m
11 mei 2024
DNV14021
7 dagen
Max. 2 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilvakantie Zuid Spanje Almeria

11 mei 2024 t/m
18 mei 2024
DNV14022
7 dagen
Max. 4 plaatsen
€ 750 per persoon

Zeilreis in Griekenland van Kalamata naar Zakynthos

18 mei 2024 t/m
25 mei 2024
DNV1062
Van Kalamata
naar Zakynthos
8 dagen
Max. 6 plaatsen
€700 p.p. (was €850,-)