Zeilvakantie in Griekenland met schipper op een Catamaran

Zeilgebied

Zeilvakantie in Griekenland met schipper op een Catamaran. Waldemar, de schipper van de Catamaran, heeft de routes zo gemaakt dat je én een mooie reis maakt én een veilige zeilvakantie kunt hebben.  Dat betekent dat de routes, afhankelijk van de boekingen, vertrekken of eindigen van/op Kos of Samos.

Hierdoor kunnen we, als je op Samos vliegt, naar de eilanden: Samos, Fourni, Ikaria, Patmos, Arki en Aghotonisie etc.
Als de reis vertrekt vanuit Kos is er de mogelijkheid om te varen naar: Kos, Nisiros, Tilos, Leipsoi, Kalymnos etc.

Samos

Samos is een schitterend Grieks eiland zonder massatoerisme. Samos heeft veel te bieden, want behalve de prachtige groene natuur heeft Samos mooie stranden en gezellige traditionele dorpjes. Er zijn mooie bergen en groene valleien en zeer vriendelijke inwoners. Het eiland is tevens bekend om zijn heerlijke Samos wijn, gemaakt van Muskaat druiven. Op de luchthaven van Samos zijn er regelmatig vluchten van en naar Nederland.

Fourni

Vanuit Samos varen we naar Fourni, een archipel die bestaat uit 21 kleine eilandjes waar er maar een paar van bewoond zijn. Fourni was vroeger een uitvalsbasis voor piraten die zich hier goed konden verstoppen met hun schepen in de mooie baaien.

Ikaria

Na Fourni varen we naar Ikaria. Het eiland Ikaria behoort tot één van de vijf “Blue zones” van de wereld. Door de gezonde eet en leef gewoontes zijn hier veel mensen van boven de honderd jaar. Op Ikaria zijn verschillende warm water bronnen waarvan zelfs een in zee. Hier kan je heerlijk poedelen in warm water. Ikaria is rijk aan hele mooie groene bossen en valleien en in de bergen is een erg gezellig hippy dorpje “Christos” met leuke cafeetjes. Op Ikaria is het de moeite waard een auto te huren en het eiland te verkennen.

Kos

Kos stad heeft een levendige binnenstad met historische pleinen en gebouwen en er zijn veel winkeltjes om lekker te shoppen. Er zijn heerlijke restaurants en gezellige terrasjes. We liggen, als er plaats is, in de haven midden in het centrum.

Nisiros

Vlak bij Kos ligt het eilandje Nisiros. Op het eiland kan je een auto huren en naar de vulkaan te gaan. Als je er rondloopt voel je dat de grond nog warm is en zie je dat er hier en daar stoom uit de grond komt. Onderweg naar de vulkaan kan je ook langs het dorpje Emporios. Hier heb je een adembenemend uitzicht over de vulkaan en is er een schattig dorpspleintje met leuke terrasjes. Aan het pleintje staat een Grieks kerkje dat je kan bezoeken. Als je het kerkje van binnen ziet wil je er met kerst terug komen om op deze bijzondere plek kerst te vieren, zo mooi!

Kalimnos

Op Kalimnos bezoeken we Vathy. Vathy ligt aan het einde van een heuse fjord. Heel smal met onderweg een hele gave schommel die aan een overhangende rots hangt. Waar we aanleggen zijn een paar kleine gezellige restaurantjes waar we heerlijk kunnen eten.

Het schip

Waldemar is de trotse eigenaar van de “Fontaine Pajot Athena 38”. Een twaalf meter lange en zes en halve meter brede catamaran van de A classe.

Het schip heeft de hoogste zeewaardigheid gradatie die toegekend kan worden en is daarmee super veilig. Zijn plan is dan ook om na verloop van tijd de hele wereld te bezeilen.

Het schip heeft 4 tweepersoons cabines waarvan er één in gebruik is door de schipper zelf. Voor in de punten zijn eventueel nog twee bedden beschikbaar voor kinderen tot ongeveer 12 jarige leeftijd. Het schip is voorzien van twee badkamers met douche en wc. Ook is er een douche op het achterdek. Er is een ruime zit binnen en een enorme koelkast.

Het fijne aan een catamaran is dat hij niet of nauwelijks scheef gaat en dat draagt bij aan het comfort. Er is ook tijdens het zeilen veel ruimte om je te bewegen over het schip, hierdoor is het vrij eenvoudig even rust te zoeken en heerlijk te mijmeren.

Je kunt ook voor in het net gaan liggen dat tussen de twee drijvers is gespannen. Het kan gebeuren dat de dolfijnen onder je door zwemmen en dan voel je je helemaal verbonden met de zee.

Omdat de slaapcabines zich in de uiterste punten van de drijvers bevinden is optimale privacy gegarandeerd. Een “dinghy” met buitenboordmotor is aanwezig om naar de wal te gaan als het schip voor anker ligt.

De schipper

Jouw schipper is Waldemar de Vries. Hij is een wereldreiziger pur sang. Vanaf zijn eenentwintigste was hij expeditieleider in Afrika en begeleidde hij zogenaamde Trans Africa Expedities. Reizen van 6 maanden met maximaal 18 passagiers. Zodoende heeft hij in 11 jaar tijd 24 Afrikaanse landen bezocht.

Hij kreeg twee dochters en daarom besloot hij het leven een andere wending te geven. In plaats van lange reizen te maken werd hij cameraman. Op die manier was hij meer thuis en toch nog steeds in de gelegenheid om de wereld over te vliegen voor de meest uiteenlopende documentaires. Toen zijn prachtige dochters waren uitgevlogen besloot hij wederom het roer om te gooien. Hij verkocht huis en haard en kocht een zeewaardige catamaran.

Nu wil hij graag de wereld vanaf zee ontdekken en dat avontuur graag delen met anderen. Zoals de meeste schippers op dit platform, is ook Waldemar een “mensen mens” en houdt hij ook van een goede atmosfeer en lekker eten.

 

Boordkas

Voor het doen van de boodschappen aan boord kan het handig zijn om een boorkas te maken. Het is evt handig om de “wie betaald wat” app te installeren om de uitgave achteraf te verrekenen.

 

Inclusief en exclusief

  • Inclusief beddengoed en handdoeken.
  • Exclusief heen en terug reis van en naar het schip, havengelden en brandstof.

Privé hut

Wil je een eigen hut voor je alleen dan betaal je 150% van de prijs.

De Reis

Na een welkomstdrank en een borrelhap gaan we de boot verkennen en de hutten indelen. Als je alleen reist is het aan te raden een privé hut te boeken.

Op de dag van aankomst gaan we boodschappen doen voor een paar dagen, zodat we er zeker van zijn genoeg eten en drinken aan boord te hebben. ’s Avonds bij het eten gaan we een mogelijke route doornemen die we gebruiken als uitgangspunt van onze zeil-en zwerftocht. Gedurende de zeilreis zullen we de route blijven monitoren en eventueel wijzigen als dat nodig is. Na de eerste nacht aan boord gaan we genieten van een heerlijk ontbijt en gaan we rond 10.00 uur voor het eerst de zeilen hijsen.

Het is gebruikelijk om zo’n 4 tot 6 uur per dag te varen voor we aanleggen op een nieuwe plek. We kunnen overnachten in een mooie baai waar we voor anker gaan en dan zelf koken en bv barbecuen op het strand of aanleggen in een kleine haven en uit eten gaan. We zijn samen op reis en dragen dan ook samen de verantwoordelijkheden voor het reilen en zeilen aan boord. Jullie schipper is de hele dag druk met zeilen en alles wat daarbij komt kijken. Als deelnemers zijn jullie daarom verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken, de schipper is hiervan vrijgesteld.

In april/mei is het al lekker warm in Griekenland en het seizoen loopt door tot en met oktober. Het is volop genieten van zon, zee en strand en de meer dan vriendelijke lokale bevolking. Het is ook zeker aan te raden om eens een dag te blijven liggen in een van de havens en bijvoorbeeld een auto te huren om het betreffende eiland te verkennen. Je zult versteld staan van het natuurschoon en de pittoreske plaatsen om te ontdekken. Ieder eiland heeft zijn eigen schoonheid, bijzondere plekken en is daardoor de moeite van een bezoek waard.

Onderweg kan het gebeuren dat we dolfijnen spotten die meezwemmen met de boot. Hoewel we dat niet kunnen garanderen, is de kans groot dat we ze tegenkomen. Waterschildpadden zijn we ook tegengekomen maar dat was wel even zoeken.

Schipper Waldemar leert je graag de kneepjes van het zeilvak. Als je wil kan je met alles meehelpen en ook sturen.

Wil je langer varen dan de voorgestelde reislengte van 8 dagen? Dan kunnen we dat binnen de mogelijkheden aanpassen naar jouw/jullie wensen. Hoe langer de reis, hoe meer eilanden we kunnen aandoen.
Het motto is; “Genieten van het leven zoals het komt”

Elke dag is een nieuw avontuur!

Reviews

 

30 okt 2022

Hoi Waldemar,

Jules en ik waren de afsluiter van dit seizoen. Bedankt voor de mooie reis en de heerlijke dagen die wij aan boord van jou catamaran hebben gehad.  Wij hebben er mega van genoten.. heerlijk zeilen, lekker eten, zowel aan de wal als op het schip, dankzij onze prive kok Pim. GEWELDIG! Ik was het afwas meisje, maar dat was allang goed. Er werd werkelijk voortreffelijk voor mij gezorgd. Alles werd verder gedaan en ik kon lekker relaxen en uitrusten. Jules en ik hebben een MEGA  week gehad en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Heerlijke gesprekken en mooie geweldige plekjes.

Bedankt! Marjolijn Jansz en Jules Veraart

22 okt 2022

Beste Waldemar, La vita e bella, Sacrefice van Tarkovsky, Wubbo Okkels, etc, etc, etc, Parijs, Lisboa, vreemde zeevruchten, geheugenverlies, gedeeld verleden, gescheiden heden, de band blijft. Twee weken als toerist verblijven in jou aanwezigheid, als gezagsvoerder op jou catamaran, jou zelf verkozen toekomst is geen straf. Eigenlijk leer ik jou nu pas goed kennen. Je praktische en oplossingsgerichte levenswijze kende ik al wel. Je dienstbaarheid, geduld, leergierigheid en zorg en aandacht voor je passagiers zijn bewonderenswaardig. Erg mooi hoe je iedereen mee neemt in het reilen en zeilen aan boord en aan de wal. Ik voel me volledig veilig aan boord met jou als schipper. Waarschijnlijk kom ik terug aan boord en dan in een ander deel van de wereld. Ik wens je een behouden vaart en heel veel lieve en tevreden klanten toe.

Bedankt lieve schipper. Pim Trooster

 

22 okt 2022

Beste Capitano Waldemar,

Ik kwam aan boord zonder enige noemenswaardige zeilervaring. Ik had alleen gezeild met een Valkje op Tjeukermeer. Even een weekje de kop in de wind op een mooie en zonnige plek in de Dodekanesos. Ik kwam aan boord met drie matrozen en had geen idee wie en of wat ik zou aantreffen. El Capitan Waldemar heeft ons op professionele wijze en op een rustige manier alle kneepjes van het zeilen uitgelegd. En zelfs ik snapte het na een paar dagen. Erg mooie en leerzame ervaring. Zelfs de gesprekken met de anderen aan boord waren leerzaam, gezellig en geanimeerd. Aangenaam verrast was ik over het ruime bed, de fijne matras en de keuken munitie waarmee we menig avondmaal in elkaar gedraaid hebben. Er is zelfs houtskool aan boord voor de bbq. Goed voor elkaar skipper! Waldemar heeft ons op een professionele wijze naar mooie verlaten baaien, prachtige eilanden en authentieke restaurants geleid. Een absolute aanrader! Ik kom zeker een keer terug!

Bedankt Waldemar! Groet William

22 okt 2022

Beste Waldemar,

Ik ben nu voor de derde keer aan boord en ik blijf maar terug komen.

Ook deze week was wederom onvergetelijk. De Griekse sfeer, jou boot, de zee, heerlijke weer (in oktober) en niet in de laatste plaats de mensen aan boord en jij als vriend en roerganger. Een warm ontvangst, veel gezelligheid, het comfort aan boord en in de hut en jou uitstekende bedden garanderen tevens een goede nachtrust. Het sterrenspektakel als we ergens in een baai voor anker lagen was adembenemend. En steeds heb je “goede gasten” aan boord. Het is verbazend hoe snel je de diverse persoonlijkheden weet samen te brengen en binnen “no time” ontstaat er een bijzondere vertrouwelijkheid die resulteert in nieuwe vriendschappen.

Veel dank voor alles wat je hebt gedaan om er weer een onvergetelijke week van te maken.

Vriendschappelijke groet, Ron

14 okt 2022

Ha Waldemar,

We hebben een top week gehad! We hebben veel geleerd, veel prachtige plekjes gezien en vooral veel gelachen… en op zijn tijd ook mooie gesprekken gehad. Je bent een zorgvuldige schipper en weet wat je doet. Jij staat aan het begin van onze zeil carrière, dus we zullen nog vaak aan je denken;-).

Heel veel succes met alle zeemijlen die je nog gaat maken!

Lieve groet, Petra en Rinus

04 okt 2022

Dank voor een heerlijke vakantie. Vis leren ontmantelen, zwemmen in de blue lagoon, wijntjes tijdens de ondergaande zon, barbecuen aan boord, yahtzee, 2x een heerlijke pasta en als klap op de vuurpijl dolfijnen!

Respect voor je uithoudingsvermogen met ons en je durf om het roer om te gooien en je hart te volgen.

Marte en Nicolet

15 sept 2022

Zolang uitgekeken naar deze reis. Al veel gezeild maar nog nooit op een catamaran. En wat een ervaring het is geworden. Met Waldemar als rots in de branding en leermeester/ verteller hebben we veel geleerd over deze boot. Heerlijke verhalen en serieuze gesprekken. Het authentieke Griekse zeil leven is er eentje om in te lijsten. Ik hoop dat het je goed gaat en we elkaar op het water nog eens tegen komen.

Bert en Marijke

 

6 sept 2022

Hi Waldemar,

Ik wil je erg bedanken voor deze geweldige week. Dit was de eerste keer zeilen op een grote boot sinds “School at Sea” en ik ben weer helemaal aangestoken;-). Het was ook mijn eerste keer in Griekenland en ik vond het zo leuk hoe elke plek weer iets nieuws en bijzonders had en een week voelde wel als drie weken. Ik ga het zwemmen en buiten slapen missen maar vooral het vakantie gevoel. Wat was het makkelijk om het gezellig te hebben met jullie! Nog veel plezier met de aankomende gastenen in het naseizoen!

Groetjes Anna

6 sept 2022

Hey lieve Waldemar,

Wat was dit een top week. Volop genoten van het zeil leven op het water. Dit is een reis die ik nooit meer ga vergeten! Nieuwe eilanden ontdekken, heerlijk eten met Griekse hapjes en zonnen op het dek met de meiden. Wat ga ik dit missen. Bedankt voor dit mooie avontuur en bedankt voor de veiligheid die jij ons gaf op zee tijdens het zeilen. Je weet wat je doet en dat voelt veilig en vertrouwd. Gelukkig gaan nog meer mensen dit mee maken en dat gun ik iedereen.

Efcharisto! Liefs Romy Ruiterbeek.

ps; wie weet tot volgend jaar, dan gaat het de 4e keer worden 😉

6 sept 2022

Lieve Waldemar,

Ik wil je bedanken voor deze bijzondere en onvergetelijke reis. Voor mij was het de eerste zeiltocht ooit, maar afgelopen week smaakt zeker naar meer. Je bent een avontuurlijke en inspirerende man en ik bewonder hoe jij in het leven staat, voor je eigen geluk kiest en de dag plukt. Dank voor dit onvergetelijke avontuur.

Liefs Femke

28 aug 2022

Beste Wally,

Bedankt voor deze fantastische 8 dagen op zee. Dit was absoluut een vakantie om niet te vergeten. Helaas hebben we niet zo veel kunne zeilen als gehoopt maar dat hoeft de pret niet te bederven. Je was een geweldige kapitein/ gastheer. We hebben met ze alle zeer genoten en zullen zeker nog contact hebben voor de toekomst.

Jeffrey

28 aug 2022

`Lieve Waldemar,

Hartstikke bedankt voor dit mooie avontuur, het was geweldig! Wat hebben we veel gelachen! We kunne fijn praten en begrijpen elkaar. Bedankt daarvoor en ik waardeer hoe je doet en hoe jij bent.  Wij hebben er weer een grote vriend bijen wij gaan elkaar zeker weer zien. Wally we love you!

Groetjes Victor

28 aug 2022

Lieve Waldemar,

Super bedankt voor deze fantastische week bij jouw op de catamaran. Een bijzonder anvontuur en een hoop bijzondere plekken gezien. Bedankt voor deze geweldige week

Remon

28 aug 2022

Hey Waldemar,

Bedankt voor de bijzondere en leuke week! Een week waarbij we veel van Griekenland hebben kunnen zien en de mensen die er wonen. En boven al de goede gesprekken en leuke verhalen van je. Ik heb veel van je geleerd! Hartstikke bedankt!

Groeten Carlo

28 aug 2022

Hey Wallie,

Wat stoer dat je met ons wou varen. Je ben echt een super toffe avonturier met veel kennis van zaken. Ik waardeer enorm dat je zo gastvrij bent en gezellig mee doet met je gasten. Het waren een geweldige 8 dagen. Tot snel in Nederland!

Nicky

19 aug 2022

Hoi Captain/schipper/Waldemar,

Allereerst bedankt voor de geweldige week en alle mooie plekjes waar je ons naar toe hebt gevaren. Als we dat zelf hadden moeten doen was dat absoluut niet gelukt. De boot is fantastisch en de keuken blijkt onwijs geschikt voor het bouwen van “chapeau plateaus”. Hopelijk komen er nog vele gasten die deze “feature” ook ontdekken. Vooral in combinatie met de vele ankerbiertjes (of nog beter …. bubbels!) is een mooie avond gegarandeerd! Bedank voor alle goede zorgen al je geduld om zelfs ons de basics van het zeilen uit te leggen!

Liefs familie van de Meene (+ de koude kant , Cees & Leander)

1 aug 2022

Lieve Waldemar,

Wat een fantastische week met jou als schipper!
De boot voelde als thuis, je gaf iedereen de vrijheid om op zijn/haar manier te genieten, en ondertussen heb ik beter leren zeilen dankzij jouw goede instructies.
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar op grotere wateren!
De vier medereizigers zijn als familie geworden waarbij jij altijd de vrolijke en rustige basis van de groep vormde.
Dank je wel!
Ik hoop je weer te zien!

Maria

1 aug 2022

Lieve Waldemar,

Wat een bijzondere fijne week!
Heerlijk gevaren, fantastische plekjes, super gegeten den fijne “anker” biertjes!
Dank voor de gastvrijheid, Wie weet tot volgende week op Kos!

Lieve groet,

Sandra en Juul

1 aug 2022

Lieve Waldemar,

Daan en ik hebben genoten van de prachtige week.
Alles is voorbij gekomen; onstuimige zee, heerlijke plekjes en vooral een goede sfeer waarbij jij als kapitein zeker je bijdrage aan levert.

Bedankt,

Daan en Zygi

20 juli 2022

Beste Waldemar,

Het was meer dan alleraardigst tripje en ik heb het erg naar mijn zin gehad.
Je bent een super relaxte peer en weet de juiste toon te zetten in een groep!
Dank voor de gezellige tijd.

Erwin

20 juli 2022

Van 14 tot 22 juli 2022 maakte ik (85 jr) samen met  zoon René (53 jr), kleinzoon Krijn (21jr) en hun vrienden Erwin en Joppe een zeiltocht met Waldemar in zijn catamaran vanaf Samos. We bezochten enkele eilanden, ankerden in baaien of legde aan de kade aan.

Regelmatig ging het er ruig aan toe met windkracht 9 (40 knots). Schipper Waldemar wist met durfal René en alleskunner Krijn de boot veilig en op koers te houden. Zelf heb ik mij gedurende deze zeiltocht maar koest gehouden. Je wordt op mijn leeftijd toch wel wat schram om met de nodige capriolen bij windkracht 9 aangelijnd naar het voordek te kruipen om de zeilen extra te zekeren.

Op zaterdagavond 16 juli legden we aan in de oude vissershaven van Ikaria en op zondag verzeilden we in een grandioos lokaal volksfeest vol muziek en dans dat op de kade, pal voor onze boot plaatvond. Ook voor Waldemar was dat een verrassing. Wij allen werden spontaan door de lokale bevolking meegezogen in het feestrumoer. Om 03.00 u werd ik door zoonlief veilig aan boord gebracht. Ik heb het einde van het feest niet meer meegemaakt.

Waldemar, het was een geweldige tocht vol afwisseling en avontuur die ik graag een volgend jaar over wil doen. Als je nog een beetje mobiel, lenig en niet bang bent is dat op mijn leeftijd nog goed te doen. Zorg wel dat je dan je kleinzoon meeneemt dat is wel zo veilig en heb je die niet dan zorgt Waldemar voor je.

Waldmar, bedankt voor wat je ons geboden hebt.

Gerard van Santvoort

20 juli 2022

Hey Waldemar,

Bedankt voor deze mooie reis.
Dit is een ervaring die ik nooit ga vergeten.
Van dolfijnen spotten naar chillen in de haventjes.
Een onvergetelijke reis.

Genua boys

20 juli 2022

Ha Waldemar,

Aan boord heb ik elke avond verhaaltjes in mijn boekje zitten schrijven en nu is het tijd voor de jouwe.
De afgelopen week heb ik enorm genoten van het water, het mooie uitzicht maar het leuke gezelschap. Vooral ben ik dankbaar voor de mooie herinneringen die ik met de familie heb gemaakt.
Wie weet ontmoeten wij elkaar nog eens in een afgelegen haven of gewoon in Nederland.

Het ga je goed!

Krijn

20 juli 2022

Beste Waldemar,

Ik kende je boot al uit van 2021 toen ik mee naar Kos ging.
Maar dit jaar met 3 generaties was bijzonder.
Een week met elkaar optrekken, leven, eten zeilen en genieten.

Super!

Rene

12 juli 2022

Lieve Waldemar,

Wat een geweldige week hebben we gehad!
Na het lezen van de véle positieve reviews was ik al erg enthousiast en nieuwsgierig geworden.
Maar in “real live” was het helemaal top.
Genoten van je vele verhalen van je reizen als cameraman en je Afrika reizen.

Erg boeiend allemaal!

Ondanks de harde wind, het grootste vertrouwen in je “zeilkunsten”. Ook fijn dat je vertrouwen in Ron en Ton had. We hebben allemaal veel geleerd. De route is meerdere keren aangepast, maar dat maakte voor ons niet uit. Prachtige eilandjes, baaitjes, haventjes en tavernes.

En eenmaal veilig voor anker was het dan eindelijk “bieruur”en “wijnuur”. Veel gelachen met elkaar. Bedankt voor alles en heel veel succes met je mooie zeilreizen, op je prachtige catamaran.

Liefs Margreet

12 juni 2022

Waldemar,

Avontuurlijke Viking

Nogmaals bedankt voor de geweldige reis met betoverende baaitjes, havens en natuurlijk de Griekse bevolking en hun eten.

Ik wens De Nederlandse Vloot een behouden vaart en jouw catamaran in het bijzonder een gunstige wind in de zeilen!

Ron

12 juli 2022

Beste Waldemar,

Na twee dagen was mijn vakantie al geslaagd. Ik vond het heel leerzaam.

Bedankt voor het vertrouwen dat je mij had en zag. Ik heb er van genoten en je een prima vent. Bedankt voor de leukste vaarweek van mijn leven!

Groetjes,

Ton van ’t Hof

12 juli 2022

Lieve Waldemar,

Ik ben geen watermens maar dit zeilavontuur heb ik als zeer leuk en gezellig ervaren. Voor herhaling vatbaar.

Veel gezien van de kleine eilandjes rondom Samos, niet de route gevaren die “gepland’ was vanwege de harde wind, maar dat maakte het juist leuk. Ik heb ontzettend genoten; interessante gesprekken en een super leuke vakantie gehad.

Heel veel succes met alles wat jij nog wil doen in verschillende gebieden op de wereld en hopelijk tot ziens!!

Liefs Marion

19 juni 2022

Lieve Waldemar,

Super bedankt voor de onvergetelijke intense dagen (Riders on the storm en in de zon en de maan) met jou en Angelique, op je mooie boot en de kennismaking met jou en Ormos Marathokampos (kleopatra).

Ik heb enorm genoten en wilde eigenlijk niet van de bootafhouder toen we terug waren.
De reis naar Fourni, het zeilen, het ankeren de prachtige baai, heerlijk gezwommen, de zonsondergang, het prachtige Ikaria.

Je hebt ons héle mooie plekken laten zien!

Je vriendelijke uitleg en je vertrouwen vindt ik echt super prettig.
Alles op de boot doe je heel zorgvuldig en dat créeert het gevoel dat je je veilig kan voelen bij jou als schipper.

Ik kom graag weer een keer terug!

Sandra Ruben

19 Juni 2022

Lieve Waldemar

Het zeilen wat was het onvergetelijk mooi!
De rust, het uitzicht, jouw oplettendheid tijdens het zeilen, de dolfijnen, de mooie baaien en de golven! Super!
Ik wilde niet dat het stopte!

Hartstikke knap wat je doet Waldemar.
Je kunt trots zijn!

Angelique Kraandijk

6 juni 2022

Er was eens een kapitein.
Hij dronk Ouzo, Zipro, bier en wijn.
En als hij met enig bravoure de haven binnen voer, stond hij stoer achter zijn roer.

De mensen hielpen hem graag met aanmeren.
Want van zo’n zeebonk konden ze wat leren.

De bevolking ontving hem met open armen omdat hij al hun harten verwarmde.

Als hij dan weer het ruime sop verkoos voelde een ieder zich een ‘klein Matroos’.

De avond/turen van deze man,
Daar leerde immers een ieder van.

Uit de geschrifte van Kees Kroder

12 mei 2022

Heé Waldemar,

Het was een super-ervaring om met jou mee te zeilen!
Fantastische plekken bezocht en genoten van je mooie catamaran!
Je uitleg van het zeilen maakt me al stukken “zekerder” voor de volgende zeiltrip.
Ik heb veel van je geleerd en je gezelschap was onvergetelijk!
Het ga je goed en hopelijk tot snel!!!

Bart Reterink

8 mei 2022

Lieber Waldemar,

LIchtvolles Wesen auf den Weltmeeren!

Mit seinem Eichhörnchen hupft er von Insel zu Insel und öffnet Tore zu neuen Erlebniswelten, und au den herzen der Griechinnen und Griechen.
Mit viel humor reiten er die wellen.
Ob in der taverne , in der menschenleeren bucht oder beim Hafen babeque, alles mit Waldemar ist eine Genussvolle zeit.

“Das boot zu verlassen… meine tranen werden den Ozean füllen.

Danke herzlich,

Karin und Thomas

okt 2021

Beste Waldemar,

We kennen elkaar al een jaar of twaalf.
Toen je deze boot kocht had je ons dat al snel verteld. Afgelopen winter hebben we je een stuk beter leren kennen en Jannine en ik hadden al snel besloten een keer een week met je mee te gaan.
Eerst met z’n tweeën en later kwamen Anja en Nathalie erbij. Toen Arjan afgelopen zomer een keer bij ons was, terwijl Anja ook op visite was leek Arjan het ook leuk om mee te gaan.
En zo kwamen we aan met z’n vijven.
Op het moment dat ik dit schrijf is het de laatste avond. We hebben genoten en een fantastische week gehad. Veel gezien en gedaan.
Succes met je onderneming en we gaan elkaar weer zien!!

Harrie Grolleman

okt 2021

Alles mag en niets hoeft.
Top week!

Liefs Arjan

okt 2021

Genoten!
Fijne afwisseling van heerlijk op het water, tochtje op een eiland, zwemmen, overnachten in een afgelegen baai of in een haventje.
En als verassing ook nog dolfijnen gespot. Het was fijn om te ontbijten op het achterdek, te luieren in de netten en gezellig te wijnen
Top! Al tijden niet zo gelachen. Wat een fijne nazomer zo.
Je bent een goede gastheer.

Liefs Anja

okt 2021

Lieve Waldemar,

Afgelopen winter veel over Griekenland, je boot en je dromen gesproken in Nederland (Herxen) onder het genot van een drankje.
Je maakte mij zeer nieuwsgierig. Super om dit nu in werkelijkheid te zien en te ervaren. Wat een veelzijdige reis in alle facetten.
Geweldige ervaring en succes met het waarmaken van je dromen.

Liefs Jannine

okt 2021

Lieve Waldemar,

Wat een heerlijke week! Lekker varen, zeilen, zwemmen, eten, proosten, wegcijferen, gezelligheid, naar de watervallen, etc!
We hadden ook top weer wat het helemaal afmaakt.
Ik hoop dat je veel mensen blij kunt maken met jou mooie boot.

Lieve groet,

Nathalie

15 sept 2021

Waldemaaaaar!

Thank you so much for opening your home and heart for us!! It was an amazing time we shared and learned a lot. Not only about live on board but mostly about life, sharing and friendship.
It was beautiful to get to know you and see your eyes and heart shining, enjoying life music, conversations and dancing!! You are a Wonderfull human being and I hope you never forget this!
The word needs people like you!! Huge hug for you and loads of love!!!
Keep your eyes and heart open and shining!!!

Franca

15 sept 2021

Dear Waldemar,

Incredible times we share in your boat.
It was an amazing experience, learning a lot of life an how the life is on a boat. Very funny the time we share a lot of jokes an nice conversations of our lives.
Waldemar you are an incredible person, very kind and sweet, always searching the happiness in the people around you, always prepared for making solutions of things that people need.
Thank you for all the moments that we share. It’s very nice to meet people like you with a big heart.
Hop for a very good live for you and if you like you can come to visit us in Sitges Spain.
A big hug for you!!

Paco

Op excursie met Waldemar (augustus 2021)

Beste Waldemar,

Het beloofde de grote Summer of Love te worden: de zomer van 2021, toen de Covidmaatregelen na een jaar “lockdown” eindelijk werden opgeheven. Helaas, na drie maatregelvrije weken werden horeca, feestjes en vakanties toch weer aan banden gelegd. Tot ons geluk niet ons langgeplande zeilavontuur met jou.

Een week lang zeilen met pa en ma, Sanne en Lotte, Zsazsa en Kavish. Zes man sterk op een knusse catamaran langs de prachtigste baaien en de meest pitoreske eilandplaatsjes. Zoveel als ik een ontspannen zon-zee-strandvakantie verwachtte, zoveel werd het een leerzame reis vol liefde, avontuur, wijsheid en nieuwe vaardigheden.

Jouw Skiouros is avontuurlijk, persoonlijk en vernuftig ingericht. Vanaf de eerste ontmoeting voelde ik me thuis op het schip. Niet in de minste plaats omdat mijn hele familie op het schip aanwezig was, maar zeker ook door jouw hartelijke en onbevangen welkom. Je gaf ons veel ruimte om de zeilvakantie naar onze eigen voorkeuren in te richten: lange of korte zeildagen; bewoonde of onbewoonde baaien; natuur of cultuur – genoeg te kiezen. Wij gingen met z’n allen voor het avontuurlijke zeilrondje – niet wetend dat ons een paar onverwacht flinke waaidagen te wachten lagen. Goed bepakt op weg verlieten we Kos. Je hebt ons veel van je favoriete baaitjes, restaurantjes en andere plekjes laten zien. Bij het biertje na de zeildagen en tijdens de zwoele avonden had je mooie verhalen over je roerige leven. Daar heb ik erg van genoten; je swingt lekker – en ook in de heupen!

Halverwege de zeilweek werd ons enthousiasme getemperd door collectieve zeeziekte. Zeilen bleek geen milde koek. Je bent een schipper onder wie ik me altijd veilig heb gevoeld; een streng commando op z’n tijd, want je overzag alles pijlsnel.

Door dagenlang dicht op elkaar, de lange zeiltochten en de familiaire relaties kwamen we elkaar ook wel eens tegen. Met de meesten van ons heb ik een klein of groter onderonsje gehad, maar met allemaal heb ik een sterke band ervaren en ik heb ons allemaal beter leren kennen en aanvoelen. Ook jou. De combinatie van gezellig ouwehoeren met jou en daarnaast ruimte geven aan de minder dominante stromen in de groep ging voor mij niet vlekkeloos; dat was soms even zoeken. Je alles-kan-alles-mag mentaliteit werkt op mij erg aanstekelijk en geeft me het wereldse gevoel van vrijheid, waarnaar ik met zeezeilen op zoek ben.

Ik heb het gevoel dat we als familie dichter naar elkaar zijn toegegroeid: door het vrije zeilgevoel, de goede gesprekken, de pleziere en uitdagende ervaringen, en gewoon het samen zijn. Ook ben ik blij dat ik jou goed heb leren kennen. Zeker in combinatie met een week festivallen in Kroatie, toch nog die Summer of Love! Dankjewel daarvoor.

Ik hoop in de toekomst nog vaker een biertje met je te mogen drinken. Je kunt goed lullen en poetsen, hebt een groot hart en leeft met een vrije geest. En dat naast je mooie kids en dito schip. Plus al dat andere wat je met je draagt. Ik wens je alle, alle goeds daarmee. En Kom gerust eens een biertje drinken in Amsterdam. Tot gauw!

With Love,

Davy

Zeilreis in Griekenland augustus/september 2021 Ronald Wigman

Eind augustus en begin september 2021 was ik te gast op de catamaran van schipper Waldemar de Vries (hierna aangeduid als W.) en bij deze een groot deel van mijn indrukken van onze zeilreis naar verschillende Griekse eilanden, begonnen op Kos en eindigend op Samos, met onderbrekingen op Pserimos, Kalimnos, Leros, Arki en Ikaria. 
Lees hier meer

Hieronder een link naar Ronald’s video verslag;

https://www.youtube.com/watch?v=AuddH0kJDcY&t=10s

Griekenland Kos 25-08-2021

Beste Waldemar ahoi kapitein.

Bedankt voor deze fijne week met ons gezin op de catamaran. Wij hebben afgelopen week mogen genieten van de heldere blauwe baaien, woeste oceaan, pittoreske dorpjes, afgelegen overnachtingen en elkaars gezelschap. Nog lang zullen wij deinen op het ritme van de oceaan en terugdenken aan dit avontuur. We begonnen als leken en stappen straks aan wal als matrozen. Bedankt voor de mooie ervaring, sterke verhalen en zeillessen.

Jouw enthousiasme droeg bij aan de onvergetenheid van deze trip.

Groeten van fam. Huiberts

Griekenland van Athene naar Kos 15-07-2020

Lieve Waldemar,

Wat was dit een geweldige vakantie!
Bedankt dat je mij hebt leren zeilen, dit had ik niet willen missen.
De reis gaat nu pas echt beginnenvoor jou.
Heel veel plezier en geniet van alle mooie eilanden in Griekenland.
Ik wil je enorm bedanken dat ik mee mocht op dit avontuur!
Je hebt twee lieve dochters en ik ben dankbaar dat Joni mijn vriendin is!

Ps; Je gaat het geweldig doen, dit staat op je lijf geschreven. Denk aan mij als je nog iemand zoekt als kok voor de oversteek van de oceaan!

Liefs, Romy Ruitenbeek

 

Griekenland 27-08-2020

Waldemar zeeheld van me!

Je hebt me een onwijs leuke en avontuurlijke week bezorgd!
Ik heb het gevoel dat ik 3 weken ben weggeweest, zo veel plekken aangedaan.
Mijn zeewaardigheid getest en ben volgens mij geslaagd;-)
Heb genoten van je verhalen.
Heel veel respect voor hoe je dit doet en ons mee laat genieten van het avontuur.
Ik heb mooie beelden kunnen schieten voor mijn vlog en heb alle ingredienten.
Het ga je goed!

Neem een kijkje op You Tube bij “De Vloggende Bestemming” daar heb ik 5 vlogs geplaats. De eerste kan je vinden via deze link https://www.youtube.com/watch?v=zuuiEE0-F3Q&t=2s

Groeten Kees Aantjes

 

Griekenland 27-08-2020

Waldemar

Het was een wens van mij eens te varen.
Met jou is deze wens volledig uitgekomen.
Ik hou van Griekenland, het land van de goden, de windvan Eolus, de schoonheid van Venus en Zeus en bovenal; Ze beschermen ons tussen de eilanden, onder de zon, op de de golven en in de nacht onder de kleine schitterende maan.
Als vrienden hebben we samen het schip bestuurd richting Samos, dankzij jou, Ron en Kees.
Het is een mooie reis geweest om nooit te vergeten.
Het heeft mij gebracht tot Olympus, de heilige berg van de goden.
Grazie (bedankt) Efkaristo poli (heel erg bedankt), Tot een volgende keer!

Guido Orsetti

 

 

Dounusa Griekenland 21-10-2020

Waldemar,

Het was een onvergetelijke reis!
Heerlijk op zee, zelfs 2x dolfijnen gezien!!!!
Omringd door je attente zorgen:)
Gered door de gember pilletjes en de door jou aangewezen beste plekjes om mijn maag ( van streek door de hoge golven en stevige wind) tot rust te brengen.
Was een korte reis voor ons maar toch gelukt om leuke plekjes te vinden, met als klap op de vuurpijl het haast verlaten baaitje met een super gezellige (echt lekker ouderwets Grieks) taverna!!!! Helemaal top!

Dat we toen ook nog de visser mochten helpen de net binnen gebrachte visjes uit het net te halen en zijn vrouw ze voor ons frituurde maakte de ervaring helemaal hartverwarmend!!!
Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid enne … tot (gauw) ziens.

Adrie en Marion

Griekenland van Kos naar Samos 27-08-2020

Beste Waldemar,

Avonturier, durfal, lefgozer.
Heb veel respect voor het avontuur dat je bent aangegaan.
Fijn om deze week met Kees, Guido en jou te beleven.
Het was aangenaam, spannend, leerzaam en vooral gezellig.
En …. we komen volgend jaar terug.
Willy en ik, samen met onze kinderen en aanhang.
We kijken er naar uit.
Wens je voor de komende periode veel voorspoed, succes en zeker ook de nodige relax momenten.
Met jou inzet, zelfverzekerdheid ga je het redden.
We zien elkaar, cheers mate!

Ron Huiberts

 

Samos Griekenland 03-09-2020

Wat een heerlijke, geweldige, gevarieerde dagen hebben we met je mogen beleven!
Ik kende al je kwaliteiten en betrokkenheid als cameraman en vond het prachtig om je nu als vaardige kapitein van je catamaran in de weer te zien.
Graag tot een volgende keer!

Eveline van Dijck en Netty van Triest

 

Samos Griekenland 03-09-2020

Ha Waldemar,

Mega bedankt voor de geweldige reis!
We hebben op geweldige plekken gelegen, avonturen beleefd en geleerd ( begin stappen) van het zeilen!
Veel plezier en geluk bij de volgende reis!

Hier is een linkje naar de vlog die ik gemaakt heb: https://youtu.be/TnXy9b6JL4Y

Dook van Dijck

 

Dounusa Griekenland 21-10-2020

Waldemar,

Het was een onvergetelijke reis!
Heerlijk op zee, zelfs 2x dolfijnen gezien!!!!
Omringd door je attente zorgen:)
Gered door de gember pilletjes en de door jou aangewezen beste plekjes om mijn maag ( van streek door de hoge golven en stevige wind) tot rust te brengen.
Was een korte reis voor ons maar toch gelukt om leuke plekjes te vinden, met als klap op de vuurpijl het haast verlaten baaitje met een super gezellige (echt lekker ouderwets Grieks) taverna!!!! Helemaal top!

Dat we toen ook nog de visser mochten helpen de net binnen gebrachte visjes uit het net te halen en zijn vrouw ze voor ons frituurde maakte de ervaring helemaal hartverwarmend!!!
Heel hartelijk dank voor de gastvrijheid enne … tot (gauw) ziens.

Adrie en Marion

Samos Griekenland 05-10-2020

Lieve Waldemar,

Dank voor de leuke en gezellige reis die we met je hebben gemaakt.
Helaas hebben we niet altijd kunnen zeilen van wege het weer maar de tochten werden weer goed gemaakt met leuke baaien waar we heerlijk konden zwemmen.
Van Fourni, Ikaria, Padmos en de vreselijk spannende onderwatergrot bij Macronisie… het was leuk!
En de dansavond op het eiland Arkoy was echt onvergetlijk, heerlijk gedanst en ons vermengt met de Griekse bevolking daar.
Vandaag laatste dag dat we een mooie baai bezochten en lekker gezwommen hebben.
We gaan naar huis met goede herinneringen en je was voor ons een fijne kapitein, rekening houdend met al onze wensen.

All the best en groetjes,
Xandra Bos, Marion, Fons, Marc en Marietta

 

Griekenland Kos 09-08-2020

Beste Waldemar,

Wij hebben als gezin (5 personen) 10 dagen meegezeild op de catamaran. We hebben eerder gezeild, maar nog nooit op een catamaran en nog nooit op zee, dus het was super leuk om dat een keer te kunnen ervaren.

Na een paar dagen hadden we het al aardig onder de knie en konden we steeds meer zelf zeilen. Waardoor we het zeilen echt goed hebben kunnen ervaren. Het was heel leuk dat we de vrijheid hadden om zelf onze route uit te stippelen, daardoor werd het echt onze reis.

We hebben heel erg genoten van de stille baaitjes, de mooie zonsondergangen, het intense blauwe water, het heerlijke weer en de (soms iets te) woeste zee. De afgelopen 10 dagen waren stuk voor stuk super, maar we hebben een aantal hoogte puntjes.

In de baai in Nisida Nera waren we de enige boot en hebben we heerlijk kunnen snorkelen in helder blauw water. Ook is daar een pittoresk kerkje boven op de berg. Een ander hoogtepunt is het eiland Makronisie Kasou waar we in een onderwater grot hebben gesnorkeld en van een 6 meter hoge klif zijn afgesprongen.
Schipper Waldemar, bedankt voor je gezelligheid en dat je ons hebt verwelkomd in je huis. Hopelijk hebben de volgende gasten net zo’n leuke reis als wij.

Sylvia en gezin

 

Griekenland van Kos naar Samos27-08-2020

Ha Waldemar,

Wat heb ik uitgezien naar deze reis en wat was het fantastisch!
Dank voor het avontuur , de ontspanning en de goede zorgen.
Fijn te weten dat we altijd veilig en in bekwame handenwaren!
Ik wens je alle goeds en enorm veel succes met deze nieuwe etappe in je leven.

Hartelijke groet,
Maarten Dannenberg

 

Samos Griekenland 14-09-2020

Lieve Waldemar,

Een prachtige catamaran reis heb ik mogen beleven, hoppend langs de Griekse eilanden Samos, Ikaria en pirateneiland Fourni.
Maar niet deze bestemming maar de reis met z’n tweeën varend met dolfijnen, de ontdekking van blue zone Ikaria met de hot springs en een bezoek aan Nas, vliegende vissen, snorkelen, cocktails maar vooral mijn eerste kennismaking met zeilen op zee maakt alles bij elkaar een onvergetelijke ervaring.

Ik dank je voor je gastheerschap, je geduldige uitleg met de juiste aanwijzingen hoe te zeilen, maar bovenal je prettige gezelschap.
Het ga je goed en hoop je nogmaals te zien want deze prachtige reis is zeker voor herhaling vatbaar!

Liefs Liza

Voorwaarden

Aanbetaling:
Bij boeking van een reis met de catamaran dien je na de ontvangst van de factuur een aanbetaling te doen van 35% van de reissom.
Deze aanbetaling dient te zijn betaald binnen een termijn van 14 dagen na factuurdatum.

Het restant van de betaling dient voor 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

Annulering door de afnemer:
Bij annulering door de afnemer vervalt de aanbetaling aan de aanbieder.
Bij annulering door de afnemer binnen 6 weken voor aanvang van de zeilreis vervalt de gehele reissom aan de aanbieder.
Als je een annulering verzekering afsluit is het risico te beperken tot het minimum.

Annulering door de aanbieder:
Bij annulering door de aanbieder naar aanleiding van calamiteiten krijgt de afnemer de volledige gedane betaling 100% retour.

Tijdens de zeilreis is de schipper verantwoordelijk voor een verantwoorde uitvoering van de reis.

Mocht het zo zijn dat door omstandigheden het niet veilig is om uit te varen dan is de schipper er aan gehouden keuzes te maken vanuit het door de wet voorgeschreven “goed zeemanschap”. Deze keuzes dienen ten alle tijden te worden gerespecteerd. Hier kan men niet op reclameren.

Uiteraard zal de schipper er alles aandoen wat binnen zijn vermogen ligt om de reis zoals overeengekomen is uit te voeren.

 

Videos

Prijzen

De prijs van een 8 daagse reis is €850,- per persoon. Er zijn drie tweepersoons hutten beschikbaar.

Maximum aantal passagiers is 6 personen.

Voor de huur van de gehele boot met schipper is het €4250,- voor 8 dagen/7 nachten.

Inclusief: Beddengoed en handdoeken.

Exclusief: De heen en terug reis van en naar het schip, havengelden en brandstof.

Het is natuurlijk ook leuk om er voor of na de reis nog een paar dagen aan vast te plakken, een hotelletje te nemen en een auto te huren. Op het aanvraag formulier is er ruimte om je wensen aan te geven.

Het onderstaande schema biedt slechts een handvat om vanuit te gaan. Wil je een langere reis maken dan is dat geen enkel probleem. We rekenen de prijs van 8 dagen terug naar een dagprijs en vermenigvuldigen de uitkomst met het aantal dagen. Wie het eerst boekt bepaalt de lengte van de reis.

Meezeilen Griekenland-Vertrekdata 2023

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 22 t/m 29 april

Reisnummer: DNV1040

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 01 mei t/m 08 mei

Reisnummer: DNV1041

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 10 t/m 17 mei

Reisnummer: DNV1042

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 19 t/m 26 mei

Reisnummer: DNV1043

Beschikbaarheid: Volgeboekt

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Volgeboekt

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 28 mei t/m 04 juni

Reisnummer: DNV1044

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 06 t/m 14 juni

Reisnummer: DNV1045

Beschikbaarheid: Volgeboekt

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Volgeboekt

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 17 t/m 24 juni

Reisnummer: DNV1046

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 27 juni t/m 04 juli

Reisnummer: DNV1047

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 08 t/m 15 juli

Reisnummer: DNV1048

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Samos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 17 t/m 31 juli

Reisnummer: DNV1049

Beschikbaarheid: Volgeboekt

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Kos

Volgeboekt

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 05 t/m 12 aug

Reisnummer: DNV1051

Beschikbaarheid: 2 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 14 t/m 22 aug

Reisnummer: DNV1052

Beschikbaarheid: Volgeboekt

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Volgeboekt

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 25 aug t/m 01 sept

Reisnummer: DNV1053

Beschikbaarheid: Volgeboekt

Vertrekhaven: Samos

Aankomsthaven: Kos

Volgeboekt

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 03 t/m 10 sept

Reisnummer: DNV1054

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 13 t/m 20 sept

Reisnummer: DNV1055

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 23 t/m 30 sept

Reisnummer: DNV1056

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 03 t/m 10 okt

Reisnummer: DNV1057

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 14 t/m 21 okt

Reisnummer: DNV1058

Beschikbaarheid: 6 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos

Catamaran Zeilvakantie Griekenland 22 t/m 29 okt

Reisnummer: DNV1059

Beschikbaarheid: 5 plaatsen

Vertrekhaven: Kos

Aankomsthaven: Kos