Zeilvakantie Yogareis

Mogelijk reisschema

Het aangegeven programma is een leidraad en kan worden aangepast onder invloed van weer, stroming en wind. Flexibiliteit is regel op deze reis.

Dag 1: Loch Sunart

Onze Seatreat begint in het mooie vissersplaatsje Oban. Vanaf 18:00 uur ben je welkom aan boord om de bemanning en de instructeurs alsmede de andere passagiers te leren kennen. We laten Oban in de avond achter ons voor een korte reis naar een rustige ankerplaats in Loch Sunart.

Dag 2: Canna

Vandaag beginnen we met een introductie in vinyasa yoga, rustige oefeningen, en pranayama, Ademhalingsoefeningen. Onderweg naar Canna heb je kans mee te helpen met het zeilen en kun je je overgeven aan het ritme van het leven op het water. Bij aan komst op Canna gaan we te midden van de rotskust en de voorjaarsbloemen op pad naar de papegaaiduikerkolonie voor wat “Puffin-therapie” op het eiland Sandray. Teruggekomen op het schip doen we nog een introductie in yin yoga om het lichaam en de geest te kalmeren voor een rustige nacht slaap.

Dag 3: Rum

We beginnen de dag met en ochtendwandeling naar Coroghon Castle gevolgd door een korte introductie in Hatha yoga op het strand. Daarna worden de zeilen gezet voor een tocht naar Rum terwijl we uitkijken naar zeeleven en de vlucht van de Noorse pijlstormvogels die broeden op de kliffen van Rum. Aangekomen op Rum, een bijzonder natuurgebied, is er mischien de mogelijkheid een van de vele edelherten te observeren die er op het eiland rondlopen. In de namiddag doen we een yoga/Pilates sessie bij het gemeenschapscentrum op het eiland en bereiden we ons voor op een avond met vuuractiviteiten en een cacao sessie.

Dag 4: Ardnamurchan

Ademoefeningen en meditatie, gevolgd door een Mindfulle wandeling tussen de bomen op Rum zijn het begin van de dag voordat we zeil zetten naar het Ardnamurchan schiereiland om te ankeren bij een zandstrand. Het azuurblauwe water nodigt ons uit voor een duik voordat we in de avond ons overgeven aan een “Excited dance” op het strand om ons helemaal te laten gaan.

Dag 5: Kerrera

Ochtend Meditatie en vinyasa yoga aan dek voordat we door de zee-engte de “Sound of mull” onze weg naar het zuiden vervolgen. Een afsluitende feestmaaltijd en de mogelijkheid te reflecteren op de week. We ankeren naast een mooi eiland vlak bij de haven van Oban.

Dag 6: Oban

Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar voordat je om 10:00 het schip verlaat.

Aanbeveling: De westkust van schotland is een spectaculaire plek met een geweldige variatie aan weerstypen die iedere reis hier uniek maken. Van spectaculaire zonsondergangen, mysterieuze landschappen gehuld in mist, verfrissende buien en door de wind gevormde kusten, er is geen eind aan de diversiteit en de verschillende manieren om het weer en de landschappen te omarmen. Kom dan ook met een open hart en geest want het weer begeleid ons door deze onvergetelijke reis, regen of zonneschijn.

Reisnummer: DNV5029

Beschikbaarheid: 20 plaatsen

Vertrekdatum: 21 mei 2023

Vertrekhaven: Oban

Inschepen: 18:00 uur

Aankomstdatum: 26 mei 2023

Aankomsthaven: Oban

Ontschepen: 10:00 uur

Prijs: Vanaf €1095,- per persoon

Aantal dagen: 6

Verschillende hutten

Al onze hutten hebben bedden van minimaal 2.00 x 0.75 en zijn voorzien van eigen douche en toilet. Omdat onze de hutten verschillend van vloer oppervlakte zijn, hebben we ze ingedeeld in twee categorieën.

Standaard hut  ………………………… €  1095,-
Standaard plus………………………….€  1225,-
Eénpersoons  hut………….. …………€  1645,-

Zeilvakantie Yogareis
21 mei 2023 t/m
26 mei 2023