Kaapverdië, Zeilvakantie São Vicente naar Santiago

Een Epische Zeilvakantie met Carnaval in Sao Vicente en dan door naar Santiago via Sao Nicolau en Fogo

Stap aan boord van ons zeiljacht Marin voor een epische zeilvakantie van Sao Vicente naar Santiago, via de prachtige eilanden Sao Nicolau en Fogo.

Gedurende 14 dagen zul je de adembenemende wateren van de Atlantische Oceaan doorkruisen, omringd door spectaculaire landschappen en een overvloed aan natuurlijke pracht. Deze unieke zeilervaring brengt je naar vier betoverende Kaapverdische eilanden, elk met zijn eigen charme en karakter.

Je begint je zeilavontuur op Sao Vicente, waar je aan boord gaat van het zeiljacht Marin en hartelijk wordt verwelkomd door de enthousiaste Martin en Lisa.

Op de dag na aankomst namelijk op 2 februari val je gelijk met je neus in de boter! Carnaval in Mindelo, een belevenis die je toch eens in je leven moet hebben mee gemaakt
Vanuit Sao Vicente zeil je naar het nabijgelegen eiland Sao Nicolau, dat bekend staat om zijn groene valleien en bergachtige landschappen. Verken het eiland te voet, ontdek pittoreske dorpjes en geniet van de overweldigende natuurlijke schoonheid.

Na het verkennen van Sao Nicolau, zet je koers naar het majestueuze eiland Fogo, dat wordt gedomineerd door de imposante vulkaan Pico do Fogo. Verken de lavavelden, wandel naar de top van de vulkaan voor adembenemende uitzichten en maak kennis met de unieke cultuur van de lokale bevolking.

Vanuit Fogo zeil je verder naar Santiago, het grootste eiland van Kaapverdië. Hier kun je genieten van de levendige sfeer van de hoofdstad Praia, de historische stad Cidade Velha verkennen en ontspannen op prachtige stranden.

Terug op het zeiljacht kun je ontspannen en genieten van de rustige zeiltochten tussen de eilanden, omringd door het azuurblauwe water van de Atlantische Oceaan.

Tijdens de reis heb je volop gelegenheid om te snorkelen in kristalhelder water, te zwemmen in afgelegen baaien en te genieten van de vrijheid van het leven op zee.

De route die er gevaren wordt is uiteraard afhankelijk van het weer en de wind. We proberen slechts een goede indruk te geven van hoe de reis er uit kan zien.

Conclusie:
Een zeilvakantie van Sao Vicente naar Santiago via Sao Nicolau en Fogo is een droomreis voor avonturiers en natuurliefhebbers. Van levendige steden tot groene valleien en imposante vulkanen, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Onderweg zul je betoverd worden door de diversiteit en schoonheid van de Kaapverdische eilanden. Deze zeilervaring zal je hart veroveren en je laten verlangen naar meer avonturen op de betoverende wateren van de Atlantische Oceaan.

Reisnummer: DNV11054

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekdatum: 12 februari 2024

Vertrekhaven: Sao Vicente

Inschepen: uur

Aankomstdatum: 25 februari 2024

Aankomsthaven: Santiago

Ontschepen: uur

Prijs: €1395,- p.p.

Aantal dagen: 14

Kaapverdië, Zeilvakantie São Vicente naar Santiago
12 februari 2024 t/m
25 februari 2024