Kaapverdië, Zeilvakantie rond São Vicente 2

Een Betoverende Zeilvakantie rond Sao Vicente en Santo Antao

Welkom aan boord van ons zeiljacht Marin voor een betoverende reis rond de eilanden Sao Vicente en Santo Antao. Gedurende 8 dagen zul je de adembenemende wateren van de Atlantische Oceaan doorkruisen, omringd door spectaculaire landschappen en een overvloed aan natuurlijke pracht. Deze zeilvakantie biedt een perfecte mix van ontdekking, avontuur en ontspanning terwijl je de prachtige Kaapverdische eilanden verkent.

Je begint je zeilavontuur op het bruisende eiland Sao Vicente, waar je aan boord gaat van het zeiljacht en je hartelijk wordt verwelkomd door Lisa en Martin.

De eerste dagen zijn gewijd aan het verkennen van de adembenemende kustlijn van Sao Vicente. Geniet van de levendige stad Mindelo, proef de lokale gerechten en maak kennis met de gastvrije bevolking.

Vanuit Sao Vicente zeil je naar het nabijgelegen eiland Santo Antao, dat bekend staat om zijn indrukwekkende natuurlijke schoonheid. Hier kun je je verwonderen over weelderige valleien, steile kliffen en pittoreske dorpjes.

Verken de verborgen schatten van Santo Antao, maak wandelingen door weelderige groene landschappen en geniet van adembenemende uitzichten over de oceaan.

Laat je betoveren door de verscheidenheid aan landschappen die Santo Antao te bieden heeft, van weelderige vegetatie in het noorden tot indrukwekkende rotsformaties in het zuiden.

Terug op het zeiljacht, kun je ontspannen op het dek terwijl de zon ondergaat en de sterren aan de hemel verschijnen.

Na 8 onvergetelijke dagen keer je terug naar Sao Vicente, waar je afscheid neemt van het zeiljacht Marin en Martin en Lisa, maar de herinneringen aan deze magische zeilvakantie zullen voor altijd bij je blijven.

De route die er gevaren wordt is uiteraard afhankelijk van het weer en de wind. We proberen slechts een goede indruk te geven van hoe de reis er uit kan zien.

Conclusie:
Een zeilvakantie rond Sao Vicente en Santo Antao biedt een onvergetelijke ervaring om de pracht van de Kaapverdische eilanden vanaf het water te ontdekken. Tijdens deze 8-daagse reis zul je betoverd worden door de adembenemende landschappen, de vriendelijke bevolking en de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de vrijheid van het leven op zee. Deze zeilervaring zal je hart veroveren en je laten verlangen naar meer avonturen op het water.

Reisnummer: DNV11053

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekdatum: 25 januari 2024

Vertrekhaven: Sao Vicente

Inschepen: uur

Aankomstdatum: 1 februari 2024

Aankomsthaven: Sao Vicente

Ontschepen: uur

Prijs: €865,- p.p.

Aantal dagen: 8

Kaapverdië, Zeilvakantie rond São Vicente 2
25 januari 2024 t/m
1 februari 2024