Kaapverdië, Zeilvakantie Boa Vista naar São Vicente

Een Onvergetelijke Zeilvakantie van Boa Vista naar Sao Vicente

Welkom aan boord van ons zeiljacht Marin voor een avontuurlijke reis van Boa Vista naar Sao Vicente Kaapverdië. Gedurende 14 dagen zul je de prachtige Atlantische wateren doorkruisen, omringd door adembenemende landschappen en een overvloed aan natuurlijke schoonheid. Ontdek nieuwe eilanden, geniet van het varen op de oceaan en ontspan op afgelegen stranden.

Je begint je zeilavontuur op Boa Vista, een van de Kaapverdische eilanden. Na een warm welkom van Lisa en Martin en een korte veiligheidsbriefing, ga je aan boord van de Marin.

De eerste paar dagen zijn gewijd aan het verkennen van de prachtige kustlijn van Boa Vista.

Van daaruit vaar je naar Ilhéu Branco, een schilderachtig rotseiland omringd door turquoise water, waar je kunt genieten van prachtige zonsondergangen.

Je reis gaat verder naar São Nicolau, een eiland bekend om zijn groene valleien en bergachtige landschappen.

Uiteindelijk arriveer je op het bruisende eiland São Vicente, de thuisbasis van de levendige stad Mindelo. Mindelo is tevens de bakermat van de Kaapverdiaanse muziek. Cesária Évora zangeres van internationale faam is hoewel overleden in 2011 hier nog springlevend. Je kunt hier genieten van de lokale keuken en de gastvrije bevolking ontmoeten.

De route die er gevaren wordt is uiteraard afhankelijk van het weer en de wind. We proberen slechts een goede indruk te geven van hoe de reis er uit kan zien.

Conclusie:
Een zeilvakantie van Boa Vista naar Sao Vicente biedt de ideale balans tussen avontuur en ontspanning. Gedurende 14 dagen zul je niet alleen de schoonheid van verschillende Kaapverdische eilanden ervaren, maar ook de vrijheid en sereniteit van het leven op zee ontdekken. Deze reis belooft een blijvende indruk achter te laten en zal je verlangen naar meer zeilavonturen ongetwijfeld doen groeien.

Reisnummer: DNV11051

Beschikbaarheid: 4 plaatsen

Vertrekdatum: 8 december 2023

Vertrekhaven: Boa Vista

Inschepen: uur

Aankomstdatum: 21 december 2023

Aankomsthaven: Sao Vicente

Ontschepen: uur

Prijs: €1395,- p.p.

Aantal dagen: 14

Kaapverdië, Zeilvakantie Boa Vista naar São Vicente
8 december 2023 t/m
21 december 2023