Zeilvakantie in de Noorse Fjorden

20 februari 2024 t/m
29 februari 2024

Reisbeschrijving

De diversiteit van Noorwegen is magnifiek. Natuurliefhebbers kunnen helemaal opgaan in dit ruige landschap. Verken de fjorden met ons Tall Ship Noorderlicht en ontdek de verborgen juweeltjes van Noorwegen.

In de winter krijgt de Noorse kust een extra dimensie: het Noorderlicht, een van de meest bijzondere natuurverschijnselen op aarde. Met de Noorderlicht zoek je plekken en havens op die vrij zijn van lichtvervuiling, zodat je de beste kansen hebt om het Noorderlicht in al zijn glorie te zien. Een ander fenomeen tijdens de Noorse winter zijn de vele walviswaarnemingen. In de kustwateren leven potvissen, orka’s, bultruggen, grienden en dolfijnen. Nergens anders ter wereld worden zulke grote scholen walvissen waargenomen als in Noord-Noorwegen.

Het betoverende noorderlicht, de pittoreske Lofoten-eilanden en de aanwezigheid van uitgebreide walvispopulaties staan centraal tijdens deze winterexpeditie. Kleine aanpassingen in het reisschema zijn mogelijk om deze natuurwonderen optimaal te kunnen bekijken. In combinatie met de ongerepte wildernis van de Noordelijke IJszee staat deze reis garant voor een onvergetelijke ervaring!

Route & Bestemmingen
De route die we varen en de bestemmingen waar we aan land gaan, zijn afhankelijk van de wensen van jou als gast en natuurlijk de weersomstandigheden. Houd daar rekening mee.

Bergen
Ålesund
Bodø
Trondheim
Svolvaer
Tromsø

REISNUMMER: DNV8043
BESCHIKBAARHEID: max. 12 plaatsen
VERTREKDATUM: 20 februari 2024
VERTREKHAVEN: Bergen
INSCHEPEN: uur
AANKOMSTDATUM: 29 februari 2024
AANKOMSTHAVEN: Tromsø
ONTSCHEPEN: Uur
PRIJS: € 2.750,- p.p Vol Pension
BOORDKAS: nvt
AANTAL DAGEN: 10

Zeilvakantie in de Noorse Fjorden

20 februari 2024 t/m
29 februari 2024