Kaapverdië, Zeilvakantie São Vicente naar Santiago

8 januari 2024 t/m
21 januari 2024

Een Epische Zeilvakantie van Sao Vicente naar Santiago via Sao Nicolau en Fogo

Stap aan boord van ons zeiljacht Marin voor een onvergetelijke zeilvakantie van Sao Vicente naar Santiago, met tussenstops op de prachtige eilanden Sao Nicolau en Fogo. Gedurende 14 dagen word je omringd door de majestueuze wateren van de Atlantische Oceaan en betoverende landschappen. Deze bijzondere zeilervaring brengt je naar vier betoverende Kaapverdische eilanden, elk met zijn eigen unieke karakter.

Je Avontuur Begint op Sao Vicente: Bij aankomst op Sao Vicente word je warm verwelkomd aan boord van het zeiljacht Marin door het enthousiaste team van Martin en Lisa.

Verken Sao Nicolau: Vanuit Sao Vicente zeil je naar het naburige eiland Sao Nicolau, dat bekend staat om zijn weelderige valleien en bergachtige landschappen. Verken het eiland te voet, ontdek pittoreske dorpjes en geniet van de overvloedige natuurlijke schoonheid.

Betoverend Fogo: Na Sao Nicolau zet je koers naar het majestueuze eiland Fogo, gedomineerd door de indrukwekkende Pico do Fogo-vulkaan. Verken de lavavelden, maak een adembenemende wandeling naar de top van de vulkaan en maak kennis met de unieke cultuur van de lokale bevolking.

Aankomst op Santiago: Vervolg je reis naar Santiago, het grootste eiland van Kaapverdië. Hier kun je genieten van de levendige sfeer van de hoofdstad Praia, de historische stad Cidade Velha verkennen en ontspannen op prachtige stranden.

Ontspanning en Avontuur: Tussen de eilanden door kun je aan boord ontspannen en genieten van rustige zeiltochten op de azuurblauwe wateren van de Atlantische Oceaan. Snorkel in kristalhelder water, zwem in afgelegen baaien en ervaar de vrijheid van het leven op zee.

Flexibele Route: De exacte route kan variëren afhankelijk van het weer en de wind, maar we streven ernaar om je een onvergetelijke indruk te geven van deze fantastische reis.

Conclusie: Een zeilvakantie van Sao Vicente naar Santiago via Sao Nicolau en Fogo is een droomreis voor avonturiers en natuurliefhebbers. Van levendige steden tot weelderige valleien en imposante vulkanen, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Laat je betoveren door de diversiteit en schoonheid van de Kaapverdische eilanden. Deze zeilervaring zal je hart veroveren en je doen verlangen naar meer avonturen op de betoverende wateren van de Atlantische Oceaan.

REISNUMMER: DNV11054
BESCHIKBAARHEID: max. 2 plaatsen
VERTREKDATUM: 8 januari 2024
VERTREKHAVEN: Sao Vicente
AANKOMSTDATUM: 21 januari 2024
AANKOMSTHAVEN: Santiago
PRIJS: €1395,- p.p.
AANTAL DAGEN: 14

Kaapverdië, Zeilvakantie São Vicente naar Santiago

8 januari 2024 t/m
21 januari 2024