Kaapverdië, Zeilvakantie Santiago naar Sao Vicente en Carnaval

9 februari 2024 t/m
22 februari 2024

Een Betoverende 14-daagse Zeilvakantie van Santiago naar Sao Vicente met Kaapverdisch Carnaval

Stap aan boord van ons prachtige zeiljacht, de Marin, en laat je meevoeren op een onvergetelijke 14-daagse zeilreis van Santiago naar Sao Vicente in Kaapverdië. Deze reis is extra bijzonder omdat je het Kaapverdische carnaval mee kan maken. Een Carnaval met een hoofdletter! Want op Kaapverdië wordt het zeer uitbundig gevierd.

Dag 1: Aankomst op Santiago
Bij aankomst op Santiago word je warm verwelkomd aan boord van de Marin door ons ervaren team, Martin en Lisa, die je gedurende de hele reis zullen begeleiden.

Dag 2-12: Zeilen door het Paradijs
Je zeilavontuur begint met het verkennen van de betoverende eilanden van Kaapverdië. Tijdens deze 11 dagen zul je de schoonheid van de Atlantische Oceaan ontdekken terwijl je van eiland naar eiland vaart. Geniet van de rustige zeiltochten, snorkel in kristalhelder water en verken afgelegen baaien. De exacte route kan variëren, afhankelijk van het weer en de wind, maar elke dag brengt nieuwe avonturen en prachtige landschappen.

Carnaval in Kaapverdië
Het hoogtepunt van je reis. Op 13 februari is er het Kaapverdische Carnaval. Waar we precies zijn op 13 februari is nog de vraag. Dit kleurrijke en levendige evenement is een unieke ervaring die je niet mag missen. Dans mee op de opzwepende muziek, bewonder de prachtige kostuums en laat je betoveren door de festiviteiten. Carnaval in Kaapverdië hoort thuis op de bucket list van iedereen.

Dag 14: Verken Sao Vicente en Sao Antaõ
De laatste dagen zullen we doorbrengen op het prachtige eiland Sao Vicente. Dat doen we niet voordat we ook Sao Antaõ hebben verkend. Dit is de parel van Kaapverdië. Tijdens deze reis wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan de reiswensen van de gasten. Dat betekent dat je aan het einde van je reis tijd gekregen hebt om de wonderschone eilanden te verkennen. Dat je hebt genoten van de relaxte sfeer, de lokale cultuur en de schitterende stranden. Mindelo, een bruisende stad, is de perfecte plek om je onvergetelijke zeilreis af te sluiten.

Conclusie:
Deze 14-daagse zeilvakantie van Santiago naar Sao Vicente met het hoogtepunt van het Kaapverdische Carnaval belooft een betoverende ervaring te worden. Van de serene zeiltochten tussen de eilanden tot het bruisende Carnaval, deze reis biedt een perfecte mix van avontuur en cultuur. Laat je inspireren door de schoonheid van Kaapverdië en vier Carnaval op een manier die je nooit zult vergeten. Dit zeilavontuur op de Marin zal je hart veroveren en je verlangen naar meer avonturen op de betoverende wateren van de Atlantische Oceaan.

REISNUMMER: DNV11052
BESCHIKBAARHEID: max. 4 plaatsen
VERTREKDATUM: 9 februari 2024
VERTREKHAVEN: Santiago
AANKOMSTDATUM: 22 februari 2024
AANKOMSTHAVEN: Sao Vicente
PRIJS: €1395,-
AANTAL DAGEN: 14

Kaapverdië, Zeilvakantie Santiago naar Sao Vicente en Carnaval

9 februari 2024 t/m
22 februari 2024