Kaapverdië, Zeilvakantie rond São Vicente

22 februari 2024 t/m
29 februari 2024

Verken Sao Vicente – Het Begin van je Avontuur

Stap aan boord van ons charmante zeiljacht, de Marin, en laat je betoveren tijdens een onvergetelijke zeilvakantie rond de betoverende eilanden Sao Vicente en Sant Antao in Kaapverdië. Onder leiding van ons ervaren en gastvrije team, Martin en Lisa, begint je reis en eindigt deze in de sfeervolle stad Mindelo op Sao Vicente.

Sao Vicente – Eilandverkenning en Zeilavonturen

Je avontuur begint met het verkennen van het prachtige eiland Sao Vicente. Hier kun je genieten van de schitterende landschappen, verlaten baaien en pittoreske dorpjes. Martin en Lisa zullen je begeleiden tijdens je ontdekkingstochten aan land en je de kans geven om te zwemmen in kristalhelder water, te snorkelen en te genieten van de vrijheid van het leven op zee.

Oversteek naar Sant Antao – Zeilen tussen de Eilanden

Na enkele dagen op Sao Vicente te hebben doorgebracht, maak je je klaar voor de oversteek naar het naburige eiland Sant Antao. Terwijl je over de glinsterende wateren vaart, kun je ontspannen op het dek en genieten van de spectaculaire uitzichten op de oceaan.

Sant Antao – Verkenning van het Natuurlijke Paradijs

Aangekomen op Sant Antao, kun je dit eiland uitgebreid verkennen. Je hebt voldoende tijd om door weelderige valleien te wandelen, te genieten van de unieke cultuur van de lokale bevolking en de prachtige natuur te bewonderen.

Conclusie – Een Onvergetelijke Zeilvakantie met De Nederlandse Vloot

Deze zeilvakantie op de Marin biedt een perfecte balans tussen avontuur en ontspanning. Je wordt ondergedompeld in de betoverende schoonheid van Sao Vicente en Sant Antao, terwijl je geniet van de gastvrijheid en expertise van Martin en Lisa. Of je nu ontspannen op het dek zit en geniet van de zeiltochten of de eilanden te voet verkent, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Boek vandaag nog je plek aan boord en laat de magie van Kaapverdië je betoveren tijdens deze zeilvakantie met De Nederlandse Vloot.

REISNUMMER: DNV11051
BESCHIKBAARHEID: max. 4 plaatsen
VERTREKDATUM: 22 februari 2024
VERTREKHAVEN: Boa Vista
AANKOMSTDATUM: 29 februari 2024
AANKOMSTHAVEN: Sao Vicente
PRIJS: €865,- p.p.
AANTAL DAGEN: 8

Kaapverdië, Zeilvakantie rond São Vicente

22 februari 2024 t/m
29 februari 2024